Кошик
49 відгуків
Ангел Хранитель
+380503600440
+380 (50) 360-04-40
+380 (98) 360-04-40

Олія звіробою

  • В наявності
  • Код: 00222

150 грн

+380 (50) 360-04-40
  • +380 (98) 360-04-40
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
Олія звіробою
Олія звіробоюВ наявності
150 грн
+380 (50) 360-04-40
  • +380 (98) 360-04-40
Купити

Опис

Рекомендації: виразка шлунка і дванадцятипалої кишки, гастрит, онкозахворювання,ранозагоювальний засіб (зовнішньо) променеві ураження шкіри, для антицелюлітного масажу

Протипоказання: трава звіробою може викликати неприємні відчуття в області печінки та відчуття гіркоти у роті, запори, зниження апетиту. Звіробій підвищує артеріальний тиск.

Звіробій не даремно називають травою від ста хвороб. У давнину без неї не обходився жоден лікар. Її сушили, відварювали, подрібнено, робили водні і масляні настоянки. При ударах і ранах звіробій прикладали свіжим, від розладу шлунка ковтали порошок з сухої трави, при застуді, занепаді сил пили настоянки. Звіробійним маслом змащували виразки, лікували опіки. Сучасна медицина найчастіше практикує застосування олії звіробою в якості протизапального, антидепрессантного і ранозагоювальний засіб

Лікувальні властивості

Лікувальні властивості звіробійного масла охоплюють досить широкий спектр протизапальних та спазмолітичних характеристик. Воно виступає в ролі відмінного антидепресанту, надає загальний заспокійливий вплив, має виражену болезаспокійливу ефектом і може використовуватися в якості седативного препарату.

Ефективно загоюючи шкірні покриви, звіробійне масло сприяє прискореному лікування саден і ран, опіків, ударів, всіх видів шкірних дерматитів і висипу. Протизапальний ефект олії звіробою доповнено здатність глибоко проникати в тканини і шкіру, сприяє розсмоктуванню синців, гематом і крововиливів, регенерації тканин. Ефективно воно і при лікуванні геморою.

Склад і властивості рослини

Найвищими лікарськими властивостями з більш ніж двохсот різновидів звіробою має звіробій продірявлений, який містить велику кількість таких інгредієнтів:

Флавоноїди, які виробляють розслабляючу дію на гладку мускулатуру і усувають спазми кишечнику, сечоводів, жовчних проток, а також кровоносних судин.

Дубильні речовини, що мають протизапальні, антимікробні і в'яжучі властивості.

Гіперицин, який є каталізатором внутрішньоклітинних реакцій, а також має фотосенсибілізуючу дію.

Вітаміни, що сприяють підвищенню імунітету, зокрема, вітамін РР, який має властивість зміцнювати капіляри, токофероли, сприяють регенерації тканин та ін.

Звіробій містить ефірну олію, але в незначній концентрації, і його отримання як самостійного препарату важко. Таке масло виробляють шляхом дистиляції вирощеного на плантаціях сировини, воно коштує дуже дорого, його основним виробником є Канада.

Олія звіробою і його види

При виборі олії звіробою потрібно пам'ятати, що воно бувають двох видів – ефірне масло і масляний настій або екстракт звіробою. Ефірне масло звіробою – це зеленувата рідина з ніжним ароматом. Воно є дуже сильним антидепресантом і антиоксидантом, має регенеруючі властивості, вживається для догляду за шкірою обличчя і для лікування волосся.

Частина активно діючих інгредієнтів звіробою, зокрема, гіперицин, нерозчинні у воді. Тому знаходить широке застосування масло звіробою, яке являє собою настій цієї трави на рослинному маслі, іноді з деякими добавками. Таке речовина прозоро, має червоний або коричневий відтінок, його можна купити в аптеці або приготувати самостійно.

Слід зауважити, що даний препарат – це базова, а не ефірну олію, найкраща основа для нього – оливкова олія холодного віджиму, але можливий і інший вибір. При промисловому одержанні олії звіробою часто використовується екстракція вуглекислим газом. Такий спосіб дозволяє краще зберегти всі цінні компоненти рослини, причому на більш тривалий термін. Однак хорошим лікувальним ефектом володіє і масло, приготоване способом мацерації, до того ж його нескладно приготувати самостійно.

Застосування зовнішньо:

1. Це масло чудово регенерує шкіру, є природним антисептиком. Тобто будь-які рани, виразки, опіки, синці, садна, тріщини змащуємо таким маслом. Бореться воно і з такими захворюваннями як стоматит, псоріаз, прискорює загоєння герпесу.

2. Добре загоює сонячні опіки.

3. При остеохондрозі для масажу

4. У косметології - для масажу обличчя. Беремо 1 ст. л. олії звіробою і додаємо 3 ст. л. базового масла - оливкового, кокосового, абрикосового або іншого.

5. Помогает избавиться от перхоти, даже когда она уже долго не проходит и испробованы разные средства. Делаем маску на корни волос и сами волосы, надеваем п/э шапочку и заматываем голову полотенцем. Сидим так хотя бы час, потом смываем. Нужно понимать, что это природное средство, действует оно не так реактивно, как химические шампуни. Может пройти 1-2 месяца лечения до достижения результата. 

6. Маска для волос для укрепления волос. Смешать с базовым маслом 1:3, нанести на кожу головы и волосы. Делать 1 раз в неделю.

7. При насморке - закапывать по 2-3 капли

Пам'ятайте, що це масло сильно збільшує чутливість шкіри до ультрафіолету. Тобто при активному сонці обличчя краще не мазати, і в будь-якому випадку користуватися сонцезахисним кремом.

Протипоказання мінімальні:

-маленькі діти (всередину не можна, зовнішньо можна)

-вагітність та лактація

-прийом оральних контрацептивів

 

Характеристики

Основні
Країна виробникРосія
Форма випускуРідина
Кількість в упаковці1
Вага250
Користувацькі характеристики
Тип екстрактуРослинний

Інформація для замовлення

  • Ціна: 150 грн

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner